پایگاه تفریحی خلیج فارس آنلاین

جذابترین و جالبترین مطالب و عکس های روز

پایگاه تفریحی خلیج فارس آنلاین

جذابترین و جالبترین مطالب و عکس های روز

طرز تهیه کیک کشمشی

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌


مواد لازم:

 

1-تخم مرغ                                 ۱۰عدد ( بهتر است تخم مرغی بومی باشد)

۲-ارد سفید                                 ۱۲ قاشق سوپخوری (۳۰۰ گرم )

۳-خاک قند                                  ۲۰۰ گرم ( ۱ پیمانه پر )

۴- کره                                        ۲۰۰گرم

۵-بکینگ پودر                              ۲ قاشق مرباخوری

۶-گردوی خرد کرده                        ۲ تا۳ قاشق سوپخوری

۷-کشمش ریز سیاه                     ۲تا۳ قاشق سوپخوری

۸-مربای خلال پرتقال                     ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره را کمی می زنیم تا نرم شود خاک قند را کم کم  داخل کره می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم بعد زرده های تخم مرغ را دانه دانه درکره می ریزیم و مرتب بهم می زنیم ( باید توجه داشت که هر زرده را داخل کره ریختیم خوب مخلوط می کنیم و بعد دیگری را اضافه نمائیم ) و سفیده ها را جداگانه  در ظرفی می ریزیم زرده ها که تمام شد بکینگ پادر  و ۲/۱ قاشق چایخوری  وانیل و کشمش و گردو و مربا را داخل زرده می ریزیم و بعد سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا کاملاً سفت شده بطوریکه  از تخم مرغ زنی نریزد و کمی از آنرا  با زرده  مخلوط می نمائیم  و آرد را بسرعت داخل مایه ریخته بحدیکه  تمام مواد مخلوط  شود بهم می زنیم و در آخر کار بقیه  سفیده را داخل مایه میریزیم و بهم می زنیم و مایه را در قالب چرب شده آماده می ریزیم و قالب را روی اولین پنجره فر بطرف پائین  قرار می دهیم و حرارت را ۳۵۰ درجه می کنیم و بمدت یک ساعت کیک باید  در فر بماند تاکاملاً پف کرده طلائی شود و بعد از سردشدن  آنرا  از قالب  جدا می نمائیم  بدیهی است این کیک نیز مثل تمام کیکها باید در فریکه  یک ربع ساعت قبل گرم باشد قرار بگیرد گرم شده قرار بگیرد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد