خلیج فارس انلاین : برخی از محققان ادعا کردهاند؛ توصیه قدیمی در مورد خوب جویدن غذا همیشه هم برای سلامتی مفید نیست.
مارکو
مورگن استرن محقق کانتربری در انگلیس و دستیاران وی طی یک پژوهش 6 ساله
بررسی کردهاند که چه غذاهایی در ما احساس رضایت ایجاد میکنند و بهترین
شیوه خوردن آنها چیست؟
آنها دریافتهاند؛ خوردن لقمههای بزرگتر و
جویدن کمتر غذا برای کسانی که قصد دارند لاغر شوند بهتر است. چون لقمههای
بزرگتر برای هضم و تجزیه شدن در معده به زمان بیشتری احتیاج دارند. این
بدین معنی است که در این صورت فرد مدت طولانیتری، احساس سیری میکند و
انرژی حاصل از سوخت غذا آرامتر آزاد میشود. اما برای کسانی که ورزشکار
هستند بهتر است که غذاهای نرمتر استفاده کنند و بیشتر لقمههای خود را
بجوند.
این محققان تشریح کردهاند که نحوه جویدن غذا بیشتر به
ویژگیهای غذایی که میخوریم، بستگی دارد و بنابراین میتوانید غذاهایی را
انتخاب کنید که زیاد نیازی به جویدن ندارند