خلیج فارس آنلاین : سخنگوی ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه گفت: مسوولان در برخورد با مفاسد اقتصادی فقط نباید رعد و برق کنند، بلکه باید از این رعد و برق بارانی نیز باریده شود.
مسوولانی که به سمت خوی اشرافیگری رفتند
حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش در گفتوگو با ایسنا به مناسبت دهم اردیبهشت سالروز صدور فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری و تاکیدات ایشان مبنی بر ضرورت مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) ابراز عقیده کرد: متاسفانه در دوره کارگزاران و اصلاحات اغلب مسوولان به سمت خوی اشرافیگری رفتند و مقام معظم رهبری در سال 80 طی بیانیهای از دستگاههای مختلف خواست که بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی را جدی بگیرند و برای هر یک از آنها نیز وظایفی را تبیین کردند.
اقدام قابل توجهی در بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی ندیدهایم
وی افزود: از جمله اینکه از وزارت اطلاعات خواستند که عزم خود را برای شناسایی و مبارزه با مفاسد اقتصادی جزم کرده و حوزه کاری خود را در این ارتباط مشخص کنند. از مجلس نیز خواستند که قوانینی را جهت مبارزه با مفاسد اقتصادی تبیین کنند که موانع قانونی که در این راه وجود دارد از بین ببرند و از قوه مجریه نیز خواستند در این ارتباط برنامهریزی کرده و این مساله را جدی بگیرند و از قوه قضاییه خواستند که مفسدان را احظار و بحث پیگیری بیتالمال مردم را جدی بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: چند سالی است که از صدور فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری میگذرد و به جز یک مورد که همان برخورد با شهرام جزایری بود ما اقدام قابل توجهی در بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی مشاهده نکردیم و متاسفانه مفسدان اقتصادی در حاشیه امن قرار گرفتند و اگر با موردهای برخورد شده است، دانه درشت نبودند.
چرا فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری روی زمین مانده است؟
سخنگوی ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه ادامه داد: مقام معظم رهبری تاکید کردند که با دستمال کثیف نمیتوان آینه راتمیز کرد؛ چراکه دستمال کثیف نیز آینه را کثیف میکند و آینه باید با دستمال تمیز پاک شود. منظور از سخن این است که کسانی میخواهند با فساد مبارزه کنند نباید خود کسانی باشند که آلوده به فساد باشند. مقام معظم رهبری در سخنان اخیر خود در جمع فرماندهان نیروی انتظامی نیز بر این مساله تاکید کردند که کسانی که میخواهند با فساد مبارزه کنند در درونشان نباید کسانی باشند که آلوده به فساد باشند.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: با توجه به این که مقام معظم رهبری تاکید بر مبارزه با مفاسد اقتصادی میکنند، نمایندگان مجلس طی نامهای خطاب به رییس قوه قضاییه بر اهمیت مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید میکنند، دولت آقای احمدینژاد دولتی پاک است و با شعار مبارزه با فساد بر روی کار آمده است، رییس قوه قضاییه بر بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید ویژهای دارد و از طرف دیگر مردم نیز خواهان تحقق این امر هستند پس چرا فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری روی زمین مانده است؟ مشکل کجاست؟
مبارزه با مفاسد اقتصادی نباید سیاسی شود
وی ادامه داد: دستگاههایی که موظف هستند که با فساد اقتصادی مبارزه کنند اول باید نگاهی به خود کنند که هیچ آلودگی در درونشان وجود نداشته باشد؛ چراکه اگر این آلودگی باشد نمیتوانند کاری بکنند.
روانبخش گفت:از طرف دیگر نباید در مساله مبارزه با مفاسد اقتصادی موضوع سیاسی شود و مثلا اینگونه نباشد که یک مورد را بگیرند روی آن مانور بدهند، ولی صدها پرونده دیگر مورد توجه قرار نگیرد. در واقع سیاسی کاری شود. دستگاههای قضایی باید وارد بررسی پروندههای کلان شوند به خصوص پروندههایی که همه مردم اسم آن را شنیدهاند ولی متاسفانه در حاشیه امن برخی از شخصیتهای قرار دارند.
وی معتقد است: مثلا قوه قضاییه باید وارد بررسی پرونده مولیالموحدین کرمان شود و این موضوع را رسیدگی کند.
قوه قضاییه به پرونده آقازادهها و خانمزادهها رسیدگی کند
وی با بیان اینکه " چندی پیش گفته شد پرونده 400 آقازاده روی میز مسوولین" ادامه داد: قوه قضاییه باید به پرونده آقازادهها و خانمزادهها رسیدگی کند و رسیدگی به این پروندهها را در اولویت قرار دهد و عزم جدی به کار بگیرد. مسوولان نباید در بحث مبارزه با مفاسد اقتصادی فقط رعد و برق کنند باید از این رعد و برق بارانی ببارد.
سخنگوی ستاد نخبگان حوزه و دانشگاه با بیان اینکه " تقاضای ما از مسوولان این است که فرمان هشت ماده مقام معظم رهبری محور قرار دهند و با این مبارزه پول بیتالمال را به خود مردم برگردانند" گفت: پولی که در برخورد با برخی از پروندههای کلان فساد اقتصادی به بیتالمال برمی گردد ممکن است به اندازه پول یک دولت باشد