خلیج فارس آنلاین : یک متخصص تغذیه با تاکید بر عدم مصرف فست فودها تا حد امکان، گفت: مصرف
سوسیس و کالباس باعث افزایش ابتلا به سرطان میشود، بنابراین برای خنثی
کردن این عامل بهتر است با سبزیجات خورده شوند.
پریناز ششگلانی،
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در گفت و گو با ایسنا گفت: به
دلیل واکنش و ترکیب احتمالی نیتریت موجود در سوسیس و کالباس با آمینها،
موادی تحت عنوان نیتروزامینها پدید میآیند که سرطانزا شناخته شدهاند
که این واکنش تحت تاثیر میکروبهای روده و در شرایط اسیدی و حرارت بالا
تسهیل میشود.
وی گفت: تنها آنتیاکسیدانها میتوانند عوارض
احتمالی نیتریت را کاهش دهند، بنابرین خوردن میوه و سبزیجات تازه که
سرشار از آنتیاکسیدانها هستند، همراه با فراوردههای سوسیس و کالباس
برای پیشگیری از سرطان ضروری است.