یک متخصص تغذیه گفت: برگ زیتون کاهش دهنده فشار خون، قندخون، ضد اسپاسم،
گشادکننده عروق خونی، کاهش دهنده کلسترول بد و برای افراد دیابتی بسیار
مناسب است.
مرتضی
صفوی افزود: روغن زیتون حاوی مواد
شیمیایی گیاهی است که باعث کاهش کلسترول، نرم کننده و صفرابر است و حاوی
میزان زیادی آنتی اکسیدان است که از سرطان سینه و سرطان کولون جلوگیری
میکند.
وی گفت: روغن زیتون دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مونو (MUFA) و آنتی
اکسیدان است که باعث طول عمر و کاهش بیماریهای مرتبط با مصرف روغنهای
اشباع میشود.
این متخصص تغذیه افزود: مصرف روغن زیتون مانع آسیب رساندن
رادیکالهای آزاد حاصل از چربیها و روغنها به سیستم قلبی - عروقی
میشود. کلسترول خون و به خصوص نوع بد آن یعنی LDL را کاهش میدهد.
وی گفت: روغن زیتون پایین آوردن فشار خون است و برای مصرف در سالاد و
بسیاری از غذاهای آماده به صورت خام قابل مصرف بوده و بسیار مفید است.
برای طبخ انواع مختلف غذاها میتوان از روغن زیتون با استفاده از حرارت کم
و با صرف وقت و مدت زمان بیشتر( برای حفظ خواص مفید) آن استفاده کرد.
صفوی افزود: روغن زیتون باز کننده عروق است. از بروز سکته قلبی جلوگیری میکند و در بهبود بیمارانی که جراحی قلب دارند، مفید است.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: برگ زیتون کاهش دهنده فشار خون، قندخون،
ضد اسپاسم، آنتی اکسیدان، ضد ویروس تبخال، ضد قارچ، گشادکننده عروق خونی،
کاهش دهنده کلسترول بد، ضد تب، قابض، ضد باکتری، صفرابر، ادرارآور و برای
افراد دیابتی بسیار مناسب است.
وی گفت: زیتون مسهل ضعیف و نرمکننده مسیر گوارشی است و برای یبوست
مفید است، ضد چسبندگی پلاکتها و محافظ قلب است. زیتون ضد امراض قلبی،
کاهش دهنده کلسترول بد و افزایش دهنده کلسترول خوب است، ضد باکتریهای گرم
منفی است اما برای افرادی که دارای سنگ مثانه و سنگ صفرا دارند مضر است