دکتر اسلام یعقوبیان مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج
گفت: شستشوی صیفی جات از جمله هندوانه، خربزه و طالبی با مایع ظرفشویی و
شوینده ، در این فصل و قبل از بازشدن آن از ابتلاء به بیماریهای اسهالی
عفونی موثر است.
وی افزود: به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی
محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت
مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.
یعقوبیان تصریح کرد: جهت جلوگیری از اسهال عفونی حتما سطح خارجی صیفی جات
به خصوص هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز
کنید.